OVER MIJ

De vrouw achter de camera

Ik ben Iratxe, een wereldburger die geniet van het contact met mensen! Overal waar ik ga vind ik het heerlijk om me te laten inspireren door families én nieuwe plaatsen . 

In al mijn creativiteit én in elke sessie zoek ik met mijn camera de essentie en mooiheid van mensen, momenten & emoties. Ik hou van mijn werk en mijn doel is dat de families een prachtige herinnering hebben van de 'Little Islands' van geluk dat zij NU mogen beleven! 

Waarom Little Islands? 

Omdat dit moment NU speciaal is en de moeite waard is om bewust te leven: onderweg te stoppen, de kleine details waar te nemen die je gelukkig maken en deze dag voor altijd behouden.

 

Het zijn onze 'kleine eilanden' vol geluk, unieke momenten om te onthouden. Omdat elke dag, elk moment speciaal is en een plaats verdient.

MEER OVER MIJ

Ik, Iratxe Alvarez (Valencia, Spanje , 1975) was als kind al gefascineerd door vormen, schaduwen en kleuren. Ik koos echter voor de technische studie ‘Electronic Engineering’ en werkte 8 jaar binnen de auto industrie. In mijn vrije tijd pakte ik mijn camera op.

Na een fotografie cursus aan het International Center of Film and Photography in Valencia (EFTI), werkte ik voor Geles en Raquel in Raquel Artacho Fotografie Studio in Spanje en schoolde ik me om tot beroepsfotograaf.

 

Het vangen van de puurheid van een moment in beeld, sensatie en kleur, om daarna keer op keer dat unieke moment te bekijken is wat mij inspireerde om ‘Little Islands Photography’ op te zetten.

 

Ik fotografeer voornamelijk kinderen en families als een documentaire, waar ze niet moeten poseren. Het fascineert me om te zien hoe gemakkelijk kinderen zich kunnen verliezen in hun spel en zo de hele wereld rondom hen vergeten. Dat moment probeer ik met mijn camera te vangen om vervolgens de kijker uit te nodigen te voelen hoe het was om kind te zijn. Mét alle verwondering en emoties. Met ¨One Day in the life¨ sessie,  bied ik families de mogelijkheid om een ​​speciale herinnering aan een dag in hun leven te hebben.

 

Met mijn nieuwe project Mijn essentie in a doos probeert ik vrouwen ertoe te brengen hun vormen, hun uiterlijk, hun licht en schaduwen te ontdekken en hun lichaam (en hun ziel) opnieuw lief te hebben en te bewonderen.

Voel je de verbinding? Contacteer me! 

 

Brouwersstraat 15, 3910 Pelt

+32 (0) 486 393 082

Bedankt voor de inzending!

documentarylogo.png