Welkom Lias!

Bijgewerkt: 13 aug 2020


Er is zoveel vreugde voelbaar in een gezin met een baby, nieuw leven erbij, zelfs het huis lijkt anders te ruiken, de geur van frisheid hangt in de lucht.


Kusjes hier, kusjes daar, kusjes en knuffels in overvloed. En voelbare liefde, heerlijk is dat gevoel van liefde.

Dat gevoel, de emoties, de liefde voor elkaar, dit moment in het leven van dit gezin, dat wilde ik zoveel mogelijk vastgelegd hebben op foto.


De spelletjes, het gelach, hun gebaren, de medeplichtigheid tussen de kinderen zelf en het eenvoud van gewoon een kind kunnen zijn. Spelen, plezier maken zonder na te denken over het leven.Bij dit soort shoots voor "A Day in The Life" hoeven gezinnen niet te poseren, waardoor het voor kinderen minder belastend is. Eenmaal aan de shoot te zijn begonnen vraag ik de kleintjes nadrukkelijk om geen aandacht aan mij te besteden, wat na een tijdje ook gewoon gebeurd, mijn aanwezigheid valt niet meer bij ze op.

Op deze manier kunnen ze zich gedragen zoals ze van nature zijn en hierdoor hebben de foto's een natuurlijk en ontspannen uitstraling.

Waar het eigenlijk om draait is het vastleggen van wat wij noemen “ons thuisgevoel”, onze basis, het vertegenwoordigd onze routines en het dagelijks leven, het maakt het persoonlijk.

Tijdens een familieshoot leg ik ook de kleine details vast op de foto zoals handjes en voetjes van de kinderen, hun favoriete hoeken en hun lievelingsspeelgoed. 


Dit zijn de herinneringen die je over een paar jaar aan herinnerd wilt worden, 

de momenten die we willen behouden op het kleine eiland dat we ‘ons  thuis’ noemen.Hou je van familie reportages die "anders" zijn? Misschien kan ik wat voor jouw betekenen: @littleislandsphotography op Instagram en Facebook


Volg me in mij zakelijke reportages op Instagram: @iratxealvarez

Liever Facebook? @iratxealvarezfotograaf


Tot volgende post!

.

#adayinthelife #newbornreportage #familiereportage

8 keer bekeken0 reacties

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België