Waarom is het tijd om een album te maken?

Meeste mensen hebben meer tijd tijdens het Covid19-alarm, vooral omdat er geen andere activiteiten zijn dan werk en velen van ons vanuit huis werken. Het is ongelooflijk hoe de buitenschoolse activiteiten van de kinderen, bijvoorbeeld, ons een heel hoog levensritme hebben laten leiden. Dit is iets om over na te denken, want ik weet niet of ik na zoveel weken rust weer op het ritme van vroeger kan terugkeren. 

Dus met meer tijd thuis, is het interessant om een ​​activiteit te vinden waar we ons goed bij voelen. Het is tijd om je herinneringen weer tot leven te wekken!


Om familiemomenten opnieuw te beleven met foto's, kun je het beste een album samenstellen. Zou je het niet leuk vinden? Het lijk heel moeilijk, een hop werk, maar met hulp valt toch mee…

Om een ​​album met je foto's te kunnen maken, moet je eerst beginnen met het organiseren van de troep!

Heeft je jullie familie foto's op de computer, tablet, ipad, mobiel en weet je niet waar je moet beginnen?

Al in mijn laatste bericht vertelde ik je hoe je kunt beginnen met het bestellen van je persoonlijke foto's, je kunt de gids hier downloaden.Een ander idee dat ik je in mijn uitdaging geef, is om een ​​diavoorstelling te maken met familie foto's om digitaal naar de familieleden te sturen. Willen grootouders graag de video's ontvangen met de beste foto's van de kleinkinderen? Tuurlijk! Nu hebben de oudjes veel positieve energie nodig ... Ga je gang en je zult zien dat het de moeite waard is. Het moeilijkste is altijd om te beginnen, dan gaat alles beter.


Ik zou graag willen weten of je de uitdaging bent aangegaan, ik ben erg enthousiast om families te inspireren om meer van hun foto's te genieten. Je kunt je foto's en opmerkingen delen op Facebook en Instagram, de hashtag #cameramamaproject toevoegen zodat ik ze ook kan zien.

Ga je gang en je zult zien dat het de moeite waard is. Het moeilijkste is altijd om te beginnen, dan gaat alles beter.

En nog meer!

Naast persoonlijke foto’s, ook de door fotografen gemaakte foto's zijn een deel van je herinneringen. Soms overkomt het mij met mijn klanten, die sinds ze een erg druk leven hebben, na een sessie geen tijd vinden om de foto's te kiezen voor een album of voor grote foto’s voor op de muur.


Dit is misschien een goed moment om een album van onze laaste sessie bij mij te bestellen, als je dat nog niet hebt gedaan. Nu kan ik niet werken aan het fotograferen van gezinnen, maar ik kan je helpen met de foto's die je wilt vergroten om je huis te versieren en een oferte te maken voor een mooi album met de foto's van de laatste sessie.


Hier kunt je de gids downloaden om je huis met foto's te personaliseren. Puur Inspiratie!

Wilt je een vrijblijvend offerte voor je grote foto’s aan me aanvragen? E-mail me! iratxe@littleislands.be


Wil je een online album ontvangen met de foto's van je laatste sessie? Vraag me! Je zult het binnen een paar dagen en zonder aankoopverplichting hebben een link met jouw album krijgen. Daarnaast kunt je kiezen uit verschillende formaten die zich aan jullie wensen aanpassen. Neem contact op: iratxe@littleislands.be


Denk er niet meer over na en ga waarde hechten aan jullie herinneringen, laat je favoriete foto's niet alleen op de computer achter.


Hartelijke groet,

Iratxe

Little Islands Photography


Hier kun je de nieuwe gids voor camera mama's

"Organiseer je foto's NU!" downloaden.


Denk er niet meer over na en ga waarde hechten aan jullie herinneringen, laat je favoriete foto's niet alleen op de computer achter.

Heb je nog vragen? Bij mijn website heb ik een CHAT beneden aan de rechte kant voor jouw altijd klaar staan.
Volg je me al op Facebook? Click hier!


Volg je me al op Instagram?
Hou het vol!!! #FlattenTheCurve #ikblijfthuis #blijfthuis© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België