Waarom houden we van herinnering?

Bijgewerkt: jan 23

Ik weet niet of het jou zal overkomen, maar er zijn speciale dagen waarin we tijd besteden aan herinneren. Bijvoorbeeld tijdens verjaardagen van mijn kinderen. Die dag ga ik meestal zitten om te vertellen hoe de bevalling was, wie er bij was, grappige anekdotes en emoties die we allemaal kunnen herkennen. Kinderen zijn er dol op dat we hen vertellen over hun verleden. Vaak vergeten ze het omdat ze het simpelweg niet belangrijk genoeg vinden op dat moment. Ouders zijn dan ook de enige band die ze hebben met hun jeugd en wij weten hoe belangrijk het is dat hun kinderen hun wortels kennen.

Vindt u het niet een grote verantwoordelijkheid om hun herinneringen over te dragen?


Sinds ik me heb toegewijd aan de fotografie, besef ik het belang van beelden om herinneringen levend te houden. Een foto helpt ons aan toekomstige generaties door te geven hoe onze familie was, waar we woonden, hoe prachtig oma en hoe ons favoriete huisdier waren. In een maatschappij waar kinderen al zoveel speelgoed en materiële dingen hebben, is het een geschenk voor altijd.


Het is nooit te laat om te beginnen met het verzamelen van momenten, je NU-moment is ook belangrijk.

Mijn naam is Iratxe, ik ben een storyteller, maar niet met woorden, maar met foto's ... wil je dat ik het verhaal van je familie vertel? Van de dagelijkse routine, spelletjes, lachen, sameneten, bad routines ... zou je dat leuk vinden?


Bezoek in mijn website voor voorbeelden van families die hun vertrouwen in mij hebben geplaatst goede herinneringen vast te leggen. Ik verwacht je gauw / Tot binnenkort© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België