Waardevolle momenten delen

Ik werd gisteren zo verrast met een telefoontje van een goede vriendin van mij. Ze was haar foto’s aan het organiseren toen ze plots een foto van ons tegenkwam. Een foto van ons gezin en haar gezin samen. Al die mooie herinneringen kwamen weer tot leven. 

Het waren foto’s die ik nog nooit eerder gezien had, dit maakte het zo bijzonder, het was net alsof het weer gisteren was. Deze herinneringen zijn nu ook deel van mij geworden.

Al een tijdje ben ik jullie aan het vertellen hoe belangrijk het is om waarde te geven aan je herinneringen. Het allerbelangrijkste begin is om je foto’s te organiseren, om daarna met veel gemak hiermee een film te kunnen maken, slideshows of een prachtige foto album. 


Terwijl jij je eigen foto’s ordent zul je gegarandeerd ook foto’s tegenkomen die een hoop leuke en mooie herinneringen naar boven brengen. Hoe mooi zou het zijn om jouw gevoel met anderen te delen doordat je jouw foto’s deelt.

Stel je voor, dat we dat allemaal zouden doen. Deze waardevolle schatten met elkaar te delen? Zou dat niet een geweldige ervaring zijn ?

Het allerbelangrijkste begin is om je foto’s te organiseren, om daarna met veel gemak hiermee een film te kunnen maken, slideshows of een prachtige foto album. 

Vergeet niet dat mijn gratis gids

“Hoe meer waarde aangeven aan je foto’s“ 

kunt downloaden via deze link10 keer bekeken0 reacties

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België