WAAHW!

Deze week wil ik je voorstellen aan de lokale handelaar die ik geweldig vind. Wat een warm onthaal, Sofie verwelkomde mij met open armen en deed haar verhaal over het ontstaan van haar winkel. In elke zichtbare hoek is haar creativiteit en goede smaak zichtbaar.


WAAHW is de ideale plek om te bezoeken als je op zoek bent naar een mooi cadeau of als jij jezelf eens gewoon wilt verwennen.

Ik heb veelvuldig foto's gemaakt zodat Sofie genoeg publicatie materiaal heeft om zo meer naamsbekendheid te krijgen op sociale netwerken. We hebben ook een interview opgenomen zodat jij haar beter kan leren kennen. Ik hoop dat je het leuk vind!


Volgende week ga ik bij een andere lokale handelaar in Pelt langs en zijn verhaal met jullie te delen.

Ik had nooit gedacht dat dit project, naast het helpen van de lokale handelaren om meer naamsbekendheid te krijgen, mij ook zou helpen om de stad te ontdekken waar ik woonachtig ben.


Volg me in mij reportages Instagram: @iratxealvarez

Liever Facebook? @iratxealvarezfotograaf

Hou je van familie reportages die "anders" zijn? Misschien kan ik wat voor jouw betekenen: @littleislandsphotography op Instagram en Facebook


Tot volgende post!

.

@waahw_findhappythings

#brandingfotografie #zakkelijkefotografie #corporatestorytelling #brandingphotography #pelthelpt #lokalehandelaars #ditispelts

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België