Samen op weg naar een nieuwe fase

Bijgewerkt: 17 mei 2020We willen allemaal ontzettend graag uit deze isolement komen. Zoals het er nu voor staat lijkt het inderdaad op dat we in deze maand mei stapsgewijs meer mogen gaan ondernemen. Niet alleen wij mogen meer, maar ook de kleine en grote ondernemers mogen weer hun deuren openen voor de consument. Uiteraard zal dit door alle veiligheidsmaatregelen anders verlopen dan we voorheen gewend waren.


Ik besef me goed met welke vragen we blijven rondlopen. Hoe zal dit allemaal verder gaan? Hoe zal het zich allemaal gaan ontwikkelen? We durven eigenlijk niet echt toekomstplannen te maken, wat uiteraard begrijpelijk is.


Ook ik, als zelfstandige, ben aan de slag gegaan met deze vragen. Hoe kan ik weer voor jullie beschikbaar zijn en uiteraard rekening houdend met alle veiligheidsregels om de klant zo veilig mogelijk te laten voelen tijdens een fotoshoot.

Vanaf nu ga ik ook weer aan de slag voor jullie en afspraken kunnen weer ingepland worden. Uiteraard heb ik en ga ik aanpassingen doen zodat de veiligheid voorop staat tijdens een shoot. Ook in deze tijden zijn er prachtige momenten die kunnen worden vastgelegd als herinnering voor later.


De mogelijkheid die ik jullie ook aan wil bieden zijn vouchers, deze kun je kopen en later inleveren of zelfs cadeau geven. Dit is ook een goede hulp voor de kleine lokale ondernemer in deze tijd. Het goede is dat de vouchers zelfs 12 maanden na aankoop geldig zijn.

Hier kun je ze bestellen


Zorg goed voor jezelf en voor je omgeving en ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!


Heb ik voor jullie ooit foto's gemaakt? Hier kun je een recensie ook hier geven. Bedankt!...


Volg je me op Facebook? en op Instagram?


Zorg jouwzelf goed!!


13 keer bekeken0 reacties

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België