NiNi Burger

De aanhoudende hitte van augustus heeft me niet weerhouden om verschillende nabijgelegen bedrijven in mijn stad te gaan bezoeken. 

Ik was erg benieuwd naar deze iconische plek in Pelt, de welbekende NiNi Burger aan de Leopoldslaan te Pelt.Ik denk dat ik deze plek wel honderden keren gepasseerd ben, het ligt immers aan een zeer drukke baan die Overpelt en Neerpelt aan elkaar verbindt, maar op de één of andere manier was ik er nooit binnengeraakt. 

Ik besprak NiNi Burger met wat kennissen en kon hieruit conclusie trekken dat NiNi Burger een zeer bekende handelszaak is in onze stad. 


Tijdens het maken van de rapportage, kwamen er veel klanten binnen die afhaalmenu’s kwamen halen, wat in deze tijden de normaalste optie is.


Het is een vertrouwde, ruime en vrolijke plek. Het heeft een grote en gevarieerd menu, voor ieder wat wils. Je wordt goed en snel bediend. Je kunt zien dat ze trots zijn op hun producten en dat klanten er vertrouwen in hebben.

Ik was onder de indruk door één van hun specialiteiten, de bekende NiNi-burger. Niets minder dan 3 hamburgers met tomaat, ei, augurk, kaas, hesp, ananas, cocktailsaus en met frieten daar bovenop! U kunt het resultaat zien op de foto's. Gewoon geweldig!


Ik heb het naar mijn zin gehad en vanaf nu hebben ze een nieuwe klant, mijn familie is gek op de broodjes en frieten.

Hier NiNi website: http://www.nini-burger.be

En facebook: @NiNiBurgerPelt


Volg me in mij reportages Instagram: @iratxealvarez

Liever Facebook? @iratxealvarezfotograaf

Hou je van familie reportages die "anders" zijn? Misschien kan ik wat voor jouw betekenen: @littleislandsphotography op Instagram en Facebook


Tot volgende post!

.

@waahw_findhappythings

#brandingfotografie #zakkelijkefotografie #corporatestorytelling #brandingphotography #pelthelpt #lokalehandelaars #ditispelts

3 keer bekeken0 reacties

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België