STOP DE TIJD, NU

Bijgewerkt: jan 23

Het leven stroomt ... Heb je het gevoel dat de minuten te snel gaan? Te veel verplichtingen en taken? Kinderen groeien zo snel ... zou je graag op de STOP-knop willen drukken zodat de film van je leven een tijdje zou stoppen? Voel je je overweldigd dat de dagen voorbijgaan zonder dat je een kwaliteitsherinnering van je familie kunt hebben? We nemen veel foto's met de telefoon, maar we zijn niet overtuigd door het resultaat ... Verdient uw gezin een speciale herinnering die na verloop van tijd voortduurt?

  • Stel je voor dat zich rondom deze afbeeldingen verzamelt, je je uniek en speciaal voelt.

  • Stel je voor dat een fotosessie een leuke ervaring voor kinderen wordt en dat de vreugde elke keer terugkeert als je de foto's ziet.

  • Stel je voor dat ik je een fotoreportage maak die in de loop van de tijd in waarde toeneemt, een echte familieschat.

Little Islands kan je helpen met een nieuw concept van familiefotografie ...

Laat me je verhaal vertellen, een hele familiedag in een verhaal dat speciaal en anders is voor elk huis, omdat je geweldige familie details heeft die het uniek maken!


Het zal een sessie van van 6-7 uur zijn, bij u thuis, van het chaotische en middag eten tot uw kleintjes 's nachts uitgeput raken. Ik zal de meest tedere en leuke momenten vastleggen die je voor altijd wilt behouden. Iedereen zal nieuwe details van uw dagelijkse leven ontdekken, de foto's bieden een nieuw gezichtspunt voor uw routine.


Eindelijk een authentieke familiedag om van te genieten ...

Je zult spontane foto's, kwaliteit en artistieke compositie hebben om te delen met familie en vrienden ... en dat zal een deel worden van het familie-erfgoed.


Ik ben Iratxe en ik heb al veel fotoshoots uitgebracht met andere gezinnen die ook waarde willen toevoegen aan hun prachtige huis en nu genieten van enkele foto's die het beste geheugen zijn.

Ik fotografeer al zeven jaar kinderen en gezinnen in Spanje en België en ik zou dit werk voor niets veranderen. Het beste van alles is dat sommige klanten goede vrienden zijn geworden. Het is gewoon geweldig om getuige te zijn van het geluk en de harmonie binnen een gezin, met zijn routines en momenten van chaos, plezier en spelletjes, die uniek en persoonlijk zijn in elk huis.Andere klanten zeggen


Denk niet twee keer na en reserveer uw familie sessie "Een dag in ons leven" .

Stop de tijd, waardeer uw herinneringen ... Omdat uw moment NU is.© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België