Lekkere koffie in het hart van Pelt

Bijgewerkt: 26 jul 2020

Ik was vorige week bij Pulse Espressobar in Pelt. Precies de avond voor de opening na de Corona sluiting. Ze waren druk bezig en er was nog zo veel te doen! Heerlijke ontmoeting van deze twee open en sympathieke vrouwen. Ik ben blij dat ik dit project ben begonnen met de lokale handelaars in Pelt. Zelf ontdekt ik ook speciale plekjes en maak nieuwe vrienden in de dorp waar ik al 4 jaren woont. Chantal en haar dochter Lizzie hebben me veel over Pulse Expresso Bar verteld. Nieuwsgierig?


Lokale handelaars in Pelt ontdekken. Ik (Iratxe Alvarez) steelde een aantal vragen over Pulse Espressobar aan de eigenaar, @Chantal Gehoel voor de fotoshoot.


Met mijn zakelijke reportages, maak ik foto's die ze voor Social Media en Website kunnen gebruiken. Dit maak de communicatie met de klanten veel makkelijker!

Op beeld brengen emoties, details, kwaliteit, sympathie, een prettige sfeer, passie...dat is mijn werk.


Wat wilt u dat over u bedrijf word gezegd?


Volg u me al op Facebook , Instagram voor Bedrijven en Instagram voor families?

Wil u op de hoogte blijven van al het nieuws?

Meld hier aan!


© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België