Kleine genoegens gaan waarderen


Je ziet maar hoe belangrijk het is voor kleine ondernemingen om zich onder de mensen te bevinden. Hoe essentieel een sociale netwerken is en het gebruik van reclamebeelden om zo klanten te bereiken. Zonder goede communicatiemiddelen is het tegenwoordig bijna onhaalbaar om een bedrijf staande te houden. Daarom heb ik een initiatief opgestart waarin ik 3 lokale Pelt-handelaars ga uitkiezen en een  'Corporate Storytelling' reportage voor wil gaan doen.

Bij dit soort reportages wordt er niet alleen de locatie en producten maar ook de interactie met klanten, werksfeer en bedrijfscultuur gefotografeerd. Er worden verschillende kernwaarden gekozen die het bedrijf wil overbrengen en dit door middel van een verhaal aan jullie gedeeld.  Vind je het een idee leuk?


Wat is je favoriete winkel? Vertel ons wat deze winkels zo speciaal maakt ? 


Misschien is het dat moment waarop je geniet van een kopje koffie en tegelijkertijd geniet van deze vrije tijd. Misschien zitten je lievelings winkels op wandelafstand. En loop je langs je bakker en haal je de krant terwijl je een wandeling maakt. We zijn deze kleine genoegens gaan waarderen na een lange tijd van opsluiting.


Persoonlijk geniet ik van de nabijheid, het directe contact en de vriendelijkheid van kleine lokale bedrijven. De mensen kennen die je bedienen en dat zij jou kennen als klant.

Daarnaast geniet ik ook om in een stad te wonen waar open naar buiten gerichte bedrijven zijn. Waar ik al mijn benodigdheden binnen handbereik en waardoor de autoritten overbodig worden. Het is comfortabeler en ecologischer.

We zijn deze kleine genoegens gaan waarderen na een lange tijd van opsluiting.

Hier kan je nog VANDAAG iets over jouw favoriete lokale handelaar in Pelt zeggen.


Heb ik ooit foto's voor jullie gemaakt? Hier kun je een recensie plaatsen. Bedankt!...


Volg je me op Facebook? en op Instagram?


Tot volgende zondag. Zorg goed voor jezelf!!
7 keer bekeken0 reacties

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België