Inspirerende ideeën om het jaar te beginnen

Bijgewerkt: 23 jan 2020


Vorige week schreef ik over de nieuwjaar doelstellingen en precies in het begin van het jaar heb ik een idee dat ik met anderen wilde delen. Ik heb het geluk dat ik heel creatieve kinderen heb en ons huis is een klein museum met overal prachtig kunstwerken.


Ik heb er altijd spijt van gehad hun tekeningen en knutsels weg te gooien, maar laten we eerlijk zijn, we kunnen niet alles redden, het is logistiek onmogelijk. Maar hun knutselwerktjes lijken op de foto's, zijn eigentlijk een voorbeeld van hun evolutie en we moeten ze het belang geven. Dus ik dacht erover om een foto met de telefoon mee te nemen naar elk kunstwerk en het in een map met de naam van elk kind op de telefoon te bewaren.

Als het jaar voorbij is, kan eenvoudig een video gemaakt worden of een klein album samenstellen met de foto’s die we volgende kerst kunnen laten zien aan alle familieleden en vrienden.


Onze kleine artiesten zullen natuurlijk erg trots zijn als hun werk van een jaar kunnen laten zien.

Wil je meedoen met dit project?

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België