Het is tijd om de herinneringen in orde te brengen

Op deze zeldzame dagen zien we zeer actieve sociale media. We delen meer dan ooit, ik denk dat het komt door de behoefte aan contact met de buitenwereld. We bellen ook meer familie en vrienden en het is ongelooflijk, maar met sociaal isolement zoeken we contact met dierbaren, met de echt belangrijke.


In ziekenhuizen is de situatie dramatisch en in gezinnen waar geliefden verloren zijn gegaan zonder dat ze afscheid kunnen nemen, moet het verdriet enorm zijn.


Maar de beste manier om te helpen is om thuis te blijven, om te voorkomen dat het virus zich verspreidt en meer doden vallen. Binnen in de huizen is er een kleine transformatie, die met gezinnen delen weer maaltijden en doen samen activiteiten.


We zijn het huis aan het opknappen, aan het schoonmaken, aan onze kleine plantjes ... Ik heb op Facebook gelezen dat mensen meer aan het opruimen zijn, kasten repareren en dat ze echte schatten vinden.


Deze crisis verandert ons leven en alleen omdat het ons heeft gestopt.

Het is belangrijk dat we met goed gehumeurd blijven en een van de manieren is om taken te vinden die ons afleiden. Zoeken naar oude foto's is leuk en ontspannend. We kunnen hele goede familiemomenten hebben als we zoeken naar papieren foto's, albums en de foto's die op de computer zijn opgeslagen. Kinderen zijn er dol op! Dit is misschien een goed moment om te beslissen welke foto's we aan de muren hangen, welke foto's we in frames zullen plaatsen, welke albums we nog willen hebben.

Ik wil je graag helpen je huis op de beste manier te verbeteren en ik geloof dat het ophangen van foto's een van de sleutels is om ons huis vrolijker en persoonlijker te maken.

Dus als je het nog niet hebt, kun je mijn gids downloaden via deze link: "Personaliseer je huis met foto's". Het is een eenvoudige stapsgewijze handleiding waarin u kunt kiezen welke foto's u thuis wilt laten zien.

Als u nu tijd heeft, bepaalt u waar en wat u wilt ophangen, als de quarantaine voorbij is, hoeft u deze alleen maar af te drukken. Het resultaat is een prachtige manier om de terugkeer naar de normaliteit aan je muren te zien.


Je durft? Hier is de link om het te downloaden.


Ik ga de volgende weken tips delen om jullie in dit belangrijk opdracht te helpen.

Een dikke knuffel en #StayHome


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België