Februari, het hart van de winter

Bijgewerkt: jan 23


In Spanje praten we over de helling van januari en ik heb het gevoel dat ze gelijk hebben. Niet alleen omdat januari economisch meestal vreselijk is na de excessen van Kerstmis, maar omdat het na de vakantie weer normaal wordt.

Heb je niet het gevoel dat februari een beetje rust en vrede brengt?

En ondertussen, in het hart van de winter, genieten we meer van de tijd thuis, verzameld als een gezin en de liefde vieren met Valentijnsdag. Ik volg meestal geen commerciële mode, maar deze dag is het perfecte excuus om iets speciaals met je partner te doen of met vrienden te vieren dat liefde magisch is.

Geef en ontvang een geschenk, een detail om te zeggen: "Schat, weet je dat ik zo veel van je hou?"

En de dagen gaan voorbij en met de dagelijkse routine vergeten we vaak om te zorgen voor de details die het vuur van liefde levend houden.

John Lennon zei iets kostbaars: "We hebben deze gave van liefde, maar het is net een kostbare plant. Je kunt het niet zomaar accepteren en in de kast laten liggen, of gewoon denken dat het vanzelf gaat. Je moet er echt voor zorgen en het koesteren. "

Nou, als je het gevoel hebt dat je niet veel om je kleine plant geeft, is het tijd om het met zorg en liefde te behandelen.

Fijne Valentijnsdag!


© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België