Dag 8: Spelletjes - #cameramamaproject

"Doe iets moois met je familietijd tijdens de quarantaine"

We zijn al begonnen met ons camera-mama project! Ben je klaar?

Het is een aantal dagen geleden dat ik foto's publiceerde ter inspiratie van Camera Mamas, maar ik was bezig met iets anders voor jullie. In mijn volgende post zal ik je vertellen, ik hoop dat je het leuk vindt.

Vandaag wil ik dat we ons concentreren op het kijken naar onze kinderen terwijl ze spelen. Gebeurt het je niet dat als de kinderen spelen, rent je om iets te doen waar je voor staat? Ik begrijp het, ik doe het ook, maar vandaag wil ik dat je blijft kijken terwijl ze spelen en je camera of mobiel neemt en foto's maakt. Leg jullie moment vast zonder hun aandacht te trekken tijdens het maken van foto's.

Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. Hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project. . Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken" . #cameramamaproject #documentyourdays #lockdownideas
Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. Hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project.

.

Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken"

.

#cameramamaproject

#documentyourdays

#lockdownideas

0 keer bekeken

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België