Dag 7: Koken - #cameramamaproject

"Doe iets moois met je familietijd tijdens de quarantaine"

We zijn al begonnen met ons camera-mama project! Ben je klaar?


Mijn kinderen zijn dol op pizza en ik heb heel veel foto's van hen terwijl ze hun eigen pizza

maken. Kneden, uitrollen en de pizzabodem met hun favoriete ingrediënten…. het zijn stuk voor stuk perfecte fotomomenten. Zeker als ze trots hun kunstwerk naar de oven brengen en nauwelijks kunnen wachten tot het klaar is! Foto’s maken terwijl je kinderen zelf koken? Zoek een eenvoudig recept, zet alle ingrediënten klaar en houd je camera in de aanslag. Succes verzekerd.


Niets beter dan een lekkere zelf gebakken cake!

Heb je met jouw kinderen een recept bedacht? Maakt dan foto's van! over een paar jaren worden ze dol op de mooie beelden...Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. Hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project.

.

Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken"

.

#cameramamaproject

#documentyourdays

#lockdownideas

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Mijn favoriete afbeeldingen van 2021

Dit jaar heb ik niet zo veel kunnen werken door de opkomst van CoVid, maar er zijn momenten en families geweest die mijn hart hebben weten te raken. Dit zijn de herinneringen die je over een paar jaar

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België