Dag 6: Net op - #cameramamaproject

"Doe iets moois met je familietijd tijdens de quarantaine"

We zijn al begonnen met ons camera-mama project! Ben je klaar?


Na zoveel dagen opsluiting realiseer ik me dat het huis meer schoonmaak en organisatie nodig heeft. Zoveel uren in, duizend activiteiten begonnen en bleven in het midden, uf, ik zie mezelf springen tussen verhalen, puzzels, schilderijen, plastelina en overblijfselen van de snack. Dus ik ben wat strenger omdat we 's ochtends beginnen met het organiseren van de slaapkamer en elke keer als ik een activiteit halverwege vind, help ik ze om het op te pakken ... Er is nog steeds chaos, maar ik heb tenminste niet het gevoel dat het huis is Hij zal eten.

.

Nou, vandaag wil ik dat we kijken naar de kinderkamers, wat ze het leukst vinden aan hun kamer, welke details ze in zichzelf hebben gestopt en wat van hun persoonlijkheid bepalen. Heeft uw kind een verzameling stenen onder het bed? Speelt uw kind graag rustig in zijn slaapkamer? Is het jouw oase van rust? Een paar jaar deelden mijn kinderen een kamer en ze vonden het geweldig, ik denk dat dat hen hielp om meer band te krijgen. Maar elk zette zijn persoonlijke gegevens in een hoek.

Ik zou graag zien hoe kinderen spelen in hun favoriete hoek, hun ruimte en welke kleine details ze hebben geplaatst ...

.
Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. Hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project.

.

Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken"

.

#cameramamaproject

#documentyourdays

#lockdownideas

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Mijn favoriete afbeeldingen van 2021

Dit jaar heb ik niet zo veel kunnen werken door de opkomst van CoVid, maar er zijn momenten en families geweest die mijn hart hebben weten te raken. Dit zijn de herinneringen die je over een paar jaar

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België