Dag 4: Wandeling - #cameramamaproject

"Doe iets moois met je familietijd tijdens de quarantaine"

We zijn al begonnen met ons camera-mama project! Ben je klaar?


GELUKKIG kunnen we nu nog gaan wandelen (zonder contact met andere mensen te hebben, en geen speelplaats). Het is een geweldig familiemoment om foto's te maken. Onze kinderen nemen altijd graag iets mee om het leuker te maken. Afhankelijk van hun leeftijd zijn we van de driewieler naar de scooter, de schaatsen en de fiets gegaan.

Neem de camera wanneer je kunt en neem enkele foto's terwijl ze bewegen, op wielen of gewoon wandelen. Probeer op een gegeven moment voorop te komen, zodat je niet altijd je kinderen van achteren fotografeert (houd vooral rekening met hun veiligheid en laat ze niet alleen om de foto te maken).


Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project. . Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken" . #cameramamaproject #documentyourdays #quarentineideas

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België