Dag 3: (Voor) Lezen - #cameramamaproject

"Doe iets moois met je familietijd tijdens de quarantaine"

We zijn al begonnen met ons camera-mama project! Ben je klaar?


En wanneer sta je zelf op de foto? Een goed fotomoment is tijdens het voorlezen. Je kan met je partner om de beurt deze foto's maken.

.

Kinderen vinden verhaaltjes lezen zo leuk dat ze volledig gefocust zijn op het verhaal en niet meer op of om kijken. Is het verhaal spannend, ontroerend of gewoon heel erg grappig? Je zult het direct zien aan hun gezicht.

.


Zijn ze al ouder? Foto’s met een boek in hun handen en hun aandacht gericht op het verhaal zijn ook erg mooi. Kijk waar het licht vandaan komt en positioneer jezelf waar het gezicht van het kind wordt verlicht. Overdag kan een prachtig licht door het raam naar binnen vallen. Het is belangrijk dat je het beeld als geheel bekijkt om de rustige sfeer van die momenten in beeld te brengen.


Wil je ze delen met de andere Camera-Mama's? Deel de foto waar je het meest trots op bent, zodat we ze allemaal samen kunnen zien. Hebt je Instagram of Facebook? gebruik de hashtag #cameramamaproject en deel de foto ook in verhalen zodat meer moeders meedoen aan dit mooie project. . Voel je je erg geïnspireerd Wil je de rest van de foto's weten die ik de komende dagen zal voorstellen? Meld op mijn nieuwsbrief an en ontvangt de gids: "30 essentiële foto's van je kinderen die je moet maken" . #cameramamaproject #documentyourdays #quarentineideas

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België