Afsluitende woorden voor 2020

Bijgewerkt: jan 18

Als december aanbreekt, heb ik normaalgesproken het gevoel dat het jaar voorbij is gevlogen, dat ik geen tijd heb gehad om ervan te genieten - waar ik dan weer spijt van heb. Maar in 2020 wil ik liever dat het nu eindigt, voel je dit hetzelfde? We hopen allemaal dat 2021 hoop en veel energie brengt zodat alle verwoestingen van 2020 weer hersteld kunnen worden.


Nu gaan we meer dan ooit met enthousiasme plannen maken, en ik weet zeker dat het plannen zijn om familieleden te bezoeken, veel knuffels te geven en maaltijden met vrienden te organiseren. We kijken er allemaal naar uit om weer gastheren en gasten te zijn!

Want dat is wat dit donkere jaar heeft bereikt, dat we waarderen wat echt belangrijk is in het leven.


Foto: "Melancholie" - Iratxe Álvarez 2020


Ik wens iedereen een 2021 vol gezondheid en liefde, zodat we verder kunnen en het licht aan het einde van de tunnel kunnen zien.14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by  Madam Online

  • Vimeo - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

+32 (0) 486 393 082

Pelt, België