Testimonial

kunstzinnige spring-in-het-veld

Anna Iratxe is een kunstzinnige spring-in-het-veld die je door haar aanstekelijke vrolijkheid al snel doet vergeten dat je bezig bent met een fotoshoot. Hierdoor zijn onze foto’s erg naturel geworden, een weerspiegeling van hoe we als familie écht zijn. Ze is een aanrader in het werken met kinderen, respecteert hen in hun ‘zijn’ en doet zo letterlijk de lichtjes in hun ogen sprankelen…

Cindy, Eksel (België)

hartverwarmende vrouw

Naast professionele foto’s – waar je jarenlang plezier aan gaat beleven – vind ik de persoon achter de camera minstens even belangrijk. Een hartverwarmende vrouw die tot het uiterste gaat voor haar klanten.

Ellen, Neerpelt (België)

het mooiste van jezelf

Anna Iratxe is een zeer talentvolle en warme fotografe die met een onwaarschijnlijk oog voor schoonheid en licht het mooiste van jezelf in beeld kan brengen

Veerle, Bochold (België)

op een andere manier kijken naar jezelf

Anna Iratxe heeft de gave om je binnen de kortste keren op je gemak te stellen met haar humor en energie. Ze vangt je persoonlijkheid in prachtige beelden en ze leert je op een andere manier kijken naar jezelf.

Muryel, Limburg (België)

ontroerende en verrassende foto’s.

Toevallig ontdekt, maar wat zijn we blij met haar ontroerende en verrassende foto’s. Door haar warme en joviale aanpak lijkt ze gewoon een extra vriendin op je feestje. We zijn heel tevreden over de aanpak én het resultaat! Bedankt Anna!!

Karoline, Beringen (België)